Now that was recognized, but no sound. Have you tried configuring the speakers in the sound options? In all accounts it should have sound one way or the other. I can’t find the disc or number. I have a logitech set of surround 5.

Uploader: Vokinos
Date Added: 2 February 2017
File Size: 69.25 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 26718
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

View More Photo Galleries.

nForce 780i SLI no sound

This board has one optical SPDIF output soldered directly on the motherboard, which is great as you can easily connect it to your home theater receiver. Be the Last One Standing: Well I am now running Windows 7. To add insult to injury my freshly built 4hr. So I rebooted and enabled the onboard sound. All three slots work at x16 rate when SLI mode is enabled, which is great. I have been messing with the 3 plugs in the back of the computer Green Orange Black I have noticed that even if I unplug all but the green I get the same sound.

EVGA – EVGA nForce i SLI Motherboard – EVGA nForce i SLI Motherboard

I have a logitech set of surround 5. Of onboaed you still can use the traditional SLI mode with two video cards. Seems you were right my sound card is fried lol but can u tell me why i cant get my sound to stop skipping when i use my onboard sound?

  300R2U ADSL MODEM DRIVER

I don’t get sound from the center and 2 rear speakers, unless I use matrixing. Please give me any suggestions, I am still up for anyting.

It flashed some thing was not compatible and BSOD memory dump. The only difference between the two is that i uses a small nForce bridge chip to allow PCI Express 2. It is funny how it worked and two days later nothing. FTW3 Logo peel off. To me now it definitely sounds like the MB.

Surround sound on i – EVGA Forums

I am sure the difference is night and day now! I checked the cable to the receiver with onboafd Zune player and it works. Please let me know.

Forums Posts Latest Posts. User Control Panel Log out. I remember being able to assign each port in the back of the computer individually at one point but that option is not there may have been in vista and I have upgraded to windows 7.

Yea I don’t know why it’s a pain ether figured since it had the plug already it should have just been all ready to go but oh well Souhd can live with out the sound for a while.

  ECS ELITEGROUP K7S5A AUDIO DRIVER

The sound card was working fine till that moment. I would go to the last resort now, and reinstall Windows. View More Photo Galleries.

In all accounts it should have sound one way or the other. I have SPDIF in to spdif out pass through mode checked and digital input seems to be automatically set as default. Try disabling it in device manager, or reinstalling you gfx drivers without the HDMI audio.

I guess I’ll just have to wait when i have the money for hardware upgrades since I plan to update everything so might as well wait till i get a new mobo and what not. No I cannot guarantee it will work. Haven’t received registration validation E-mail? Go check Nvidia control panel and see sound audio digital setup to check if it enable!